SERVEIS

A Dos Serveis estem especialitzats en maquinària de fred comercial, en instal·lacions d’hostaleria i de climatització. Disposem de tots els productes i recursos necessaris per donar-te un servei complet, des del pressupost inicial per la tria dels components que necessitis, passant per la instal·lació d’aquests i el seu manteniment.

El nostre equip de postvenda ens permet oferir-te el servei de neteja i reparació de maquinària, així com la possibilitat de llogar aquell equipament que necessitis per un temps determinat.

INSTAL·LACIÓ

null

FRED COMERCIAL

Muntem cambres de fred de tot tipus i de qualsevol mida. Realitzem un estudi previ de la instal·lació, amb pressupostos per endavant en cas de sol·licitar-ho, de la manera que més s’adapti al client.

null

GAS I AIGUA

Disposem d’operaris propis per poder realitzar tot tipus d’instal·lacions de gas i aigua. D’aquesta manera es poden fer funcionar les màquines que el client desitgi instal·lar, per exemple, a cuines i zones de rentat.

null

AIRE CONDICIONAT

Realitzem tot tipus d’instal·lacions d’aire condicionat (splits, casetes, conductes, etc.) amb un pressupost previ pel client i una gran varietat de marques i tipus d’instal·lacions.

null

FRED COMERCIAL

Muntem cambres de fred de tot tipus i de totes les mides, realitzem un previ estudi de la instal·lació, amb pressupostos per endavant en cas de sol·licitar-lo, de la manera que més s’adapti al client.

null

GAS I AIGUA

Disposem d’operaris propis per poder realitzar tot tipus d’instal·lacions de gas i aigua. D’aquesta manera es poden fer funcionar les màquines que el client desitgi instal·lar, per exemple, a cuines i zones de rentat.

null

AIRE CONDICIONAT

Realitzem tot tipus d’instal·lacions d’aire condicionat (splits, casetes, conductes, etc.) amb un pressupost previ pel client i una gran varietat de marques i tipus d’instal·lacions.

MAQUINÀRIA

null

COMPRA 

Venem tot tipus de maquinària d’hostaleria, rentaplats, forns, fregidores, vitrines, glaçoneres, neveres, armaris, etc.

null

LLOGUER

Disposem de tot tipus de maquinària per llogar. Si el client necessita maquinària per un esdeveniment (festa, casament, càtering, etc.) podem llogar tot tipus de màquines.

null

NETEJA

Oferim un complet servei de neteja de tot tipus de maquinària d’hostaleria i fred, per poder treballar en les millors condicions i oferir el millor servei.

null

REPARACIÓ

Tanmateix reparem tot tipus de maquinària. Realitzem reparacions de tot allò relacionat amb el fred, i des de la màquina més petita.

AULA DE CUINA

Disposem d’una aula de cuina professional per mostrar-te totes les possibilitats que ofereix la nostra maquinària relacionada amb el món de l’hostaleria. Oferim cursos gastronòmics que tenen la finalitat d’ensenyar les tècniques i màquines. Apunta’t i tasta en primera persona, els deliciosos resultats.

Visita les nostres instal·lacions i observa amb els teus propis ulls tot el que es pot arribar a elaborar amb les millors eines culinàries. La suma de diferents disciplines del coneixement aplicada a l’enginyeria culinària per servir la millor gastronomia.